Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Beerschot Keert Terug Naar De Jupiler Pro League

Beerschot keert terug naar de Jupiler Pro League

Historische club bouwt aan toekomst

Zeven landstitels en een rijke geschiedenis

Beerschot Atletiek Club, opgericht in 1899, heeft een illustere geschiedenis met zeven landstitels tussen 1921 en 1928. Nu, na een succesvolle promotie, keert de club terug naar de hoogste afdeling van het Belgische voetbal, de Jupiler Pro League.

De afgelopen jaren heeft Beerschot hard gewerkt om zijn zaken op orde te brengen. De club heeft een solide financiƫle basis gelegd en een sterk team management samengesteld. Nu richt Beerschot zich op het opbouwen van een competitief team dat in de Jupiler Pro League kan concurreren.

De club heeft al een aantal versterkingen aangekondigd, waaronder de 21-jarige Nederlander Lars Nieuwpoort. Beerschot is van plan om voor de wintermercato nog meer spelers aan te trekken om een sterk team te vormen voor het komende seizoen.

De terugkeer van Beerschot naar de Jupiler Pro League is een geweldig nieuws voor de club en haar fans. De club heeft een rijke historie en een toegewijd publiek. Beerschot is klaar om te schitteren op het hoogste niveau van het Belgische voetbal.


Comments